We ontzorgen je op administratief gebied met online tools.
We houden je up-to-date, dat doen we persoonlijk.

Een administratiekantoor suf? Try us.

Frisz Finance is NOAB-gecertificeerd.

Wij zijn aangesloten bij NOAB (De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Dit is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op zzp’ers en mkb’ers.

Kwaliteit vinden we belangrijk!
De reglementen van NOAB waarborgen dat wij alleen lid kunnen blijven als wij onze kwaliteit en vakkennis bijhouden. We zijn verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en
regelgeving. Hierdoor is ons advies altijd actueel.

Goede contacten
Als NOAB-kantoor hebben wij goede contacten met collega-kantoren, maar ook met de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, banken, verzekeraars en andere partijen.

Zekerheid
Wij verlenen onze diensten op NOAB-voorwaarden. Bij problemen kan een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege. Daarnaast hebben wij verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die zorgt voor schadeloosstelling bij verwijtbare fouten.

Klaar voor de toekomst
NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. NOAB-kantoren zijn daardoor klaar voor de toekomst.

Wij zijn door Exact gecertificeerd als Cloud Accountant.

We kunnen je daardoor goed helpen bij de inrichting van jouw administratie. We werken standaard met Exact Online, maar met een ander pakket ben je ook welkom.

Onze aanpak geldt voor al onze klanten: starter, gevestigd ondernemer, ZZP’er, BV of eenmanszaak.
In alle fasen van het ondernemen staan wij je graag bij!

Frisz Finance is aangesloten bij de NOAB

Frisz Finance is Exact Online Cloud Accountant