Over Frisz:

Frisz Finance doet het anders!
We ontzorgen je op administratief gebied met online tools.
We houden je up-to-date, dat doen we persoonlijk.

Een administratiekantoor suf?
Try us.

***

Frisz Finance is een klein Exact Online administratiekantoor in De Ronde Venen. Wij werken vanuit ons kantoor in Mijdrecht en zijn ook regelmatig op locatie werkzaam.

Wij houden van transparantie en duidelijkheid. Dat zie je terug in onze communicatie en facturatie.Wij houden administraties up-to-date en overzichtelijk, bij voorkeur digitaal. Ben jij al zover? Wij bieden je graag de tools om afscheid te nemen van al dat papier en toch inzicht te houden in je inkomsten en uitgaven.

Standaard werken wij met Exact Online, een pakket dat volledig naar eigen wens is in te richten. Denk hierbij aan een meekijkfunctie voor jezelf of een controlefunctie voor ons.

Exact Online administratiekantoor (Cloud Accountant)

Maak jij gebruik van Exact Online of wil je gebruik gaan maken van Exact Online als boekhoudpakket? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn door Exact gecertificeerd als Cloud Accountant.
Als Exact Online administratiekantoor helpen we je graag bij de inrichting van jouw Exact Online omgeving en natuurlijk bij de verwerking van jouw administratie. Je hebt hiervoor geen eigen Exact Online abonnement nodig, maar dat kan natuurlijk wel.

Je levert jouw bonnen en facturen digitaal heel gemakkelijk online aan en wij regelen de rest.

Een ander softwarepakket?
Geen probleem. ZZP’ers die zelfstandig hun bonnen verwerken in bijvoorbeeld Moneybird of Tellow bieden wij een backup-functie voor hulp en controle bij boekingen en (btw-)aangiften.

Onze aanpak geldt voor al onze klanten: starter, gevestigd ondernemer, ZZP’er, BV of eenmanszaak. In alle fasen van het ondernemen staan wij je graag bij!

Exact Online administratiekantoor