Het team

Toen we in 2013 begonnen, hadden we een duidelijke visie. We wilden afrekenen met het stoffige imago dat toch vaak kleeft aan administratie- of accountantskantoren. Vage facturen daar zouden we niet aan doen. We zouden ons houden aan (prijs)afspraken en duidelijk en helder communiceren.

Wat is er sindsdien veel gebeurd! We zijn van een kleine ‘éénpitter’ naar een volwaardig kantoor uitgegroeid. We hebben in 2020 een nieuwe naam gekozen die onze visie onderstreept. Frisz past ons als een jas, want fris is precies dat wat we willen zijn én blijven. Sinds september 2022 hebben we ook een nieuw kantoor uitgekozen. We zijn er heel trots op dat we maandelijks al zo veel klanten met hun administratie persoonlijk mogen begeleiden.

WIJ
Ja, wij! Al 15 jaar werken wij samen als collega’s. En ’s avonds schuiven wij samen aan voor het avondeten, het liefst met ons voltallige gezin. We zijn in alle opzichten een team. Er gaat niets boven elke dag samen te werken met degene van wie je het meest houdt. Door onze jarenlange ervaring op diverse accountants- en administratiekantoren weten we precies wat we aan elkaar hebben én wat we wel en niet willen in onze dienstverlening.

Dennis Meeuwis | Frisz Finance

Dennis Meeuwis
Dennis ging met zijn diploma HEAO bedrijfseconomie op zak aan het werk.
In de avonduren studeerde hij verder en behaalde in 2011 zijn diploma Accountant-Administratieconsulent. Hij kiest er bewust voor zijn titel als accountant niet te gebruiken, zodat Frisz Finance werkt als administratiekantoor en niet hoeft te voldoen aan de strengere dossiereisen die gelden voor accountantskantoren.

Dennis zijn auto’s hebben bij voorkeur een paar pk’s meer, hij bezoekt graag een concert of festival, houdt van voetbal (kijken) en gaat graag op reis.

Conny Meeuwis
Conny begon met werken na haar MEAO Directiesecretariaatsopleiding en heeft gewerkt als office manager en managementassistent bij diverse bedrijven. Na bijna 20 jaar op een accountantskantoor gewerkt te hebben begon zij als freelance assistent voor zichzelf. Het kwartje rolde al snel (opnieuw) de administratieve kant op. Na de opleiding HBO Bedrijfsadministratie richt zij zich nu volledig op Frisz.

Naast Frisz is Conny graag creatief bezig met interieurstyling, fotografie en haar uit de hand gelopen hobby: een webshop in woonaccessoires. Dansjes, uitstapjes en reizen (van citytrips tot vakanties naar Azië) maken haar blij.

Conny Meeuwis | Frisz Finance