Het team

Wij zijn Frisz!
Dennis & Conny Meeuwis. Al bijna 20 jaar werken wij samen als collega’s. En ’s avonds schuiven wij samen aan voor het avondeten, het liefst met ons voltallige gezin. We zijn in alle opzichten een team. Door onze jarenlange ervaring op diverse accountants- en administratiekantoren weten we precies wat we aan elkaar hebben én wat we wel en niet willen in onze dienstverlening.

Dennis
Dennis ging met zijn diploma HEAO bedrijfseconomie op zak aan het werk.
In de avonduren studeerde hij verder en behaalde in 2011 zijn diploma Accountant-Administratieconsulent. Hij kiest er bewust voor zijn titel als accountant niet te gebruiken, zodat Frisz Finance werkt als administratiekantoor en niet hoeft te voldoen aan de strengere dossiereisen die gelden voor accountantskantoren.

Dennis zijn auto’s hebben bij voorkeur een paar pk’s meer, hij bezoekt graag een concert of festival, houdt van voetbal (kijken) en gaat graag op reis.

Conny
Conny begon met werken na haar MEAO Directiesecretariaatsopleiding en heeft gewerkt als office manager en managementassistent bij diverse bedrijven. Na bijna 20 jaar op een accountantskantoor gewerkt te hebben begon zij als freelance assistent voor zichzelf. Het kwartje rolde al snel (opnieuw) de administratieve kant op. Na de opleiding HBO Bedrijfsadministratie richt zij zich nu volledig op Frisz.

Naast Frisz is Conny graag creatief bezig met interieurstyling en fotografie. Dansjes, uitstapjes en reizen maken haar blij.