Frisz Finance heeft het NOAB kwaliteitskeurmerk!

06-11-2023
We waren al aspirant-lid van de NOAB (de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen), de branchevereniging voor administratiekantoren. Maar vanaf nu mogen we ons gekwalificeerd lid noemen van de NOAB! En eerlijk: we zijn best een beetje trots dat we de toetsing in 1x zijn doorgekomen.

Frisz Finance hoort vanaf nu tot de ca. 1.100 administratiekantoren die bij NOAB zijn aangesloten.

Om gekwalificeerd lid te worden van de NOAB zijn we als kantoor getoetst door een onafhankelijke partij. Er wordt hierbij gekeken naar alle procedures die gevolgd worden vanaf het aannemen van een nieuwe klant tot het samenstellen van jaarcijfers of jaarrekening. De kwaliteit van ons werk moet vastgelegd zijn in werkprocedures en uiteraard voldoen aan wet- en regelgeving.

Om lid te mogen blijven van de NOAB houden wij onze kennis op peil door permanente educatie en zullen wij regelmatig een herkwalificatie krijgen.

Alleen NOAB-gecertificeerde leden mogen het NOAB-kwaliteitskeurmerk dragen

Een NOAB-kantoor levert klanten de zekerheid voor een solide administratie en kennis van fiscale zaken. Het advies dat je krijgt is betrouwbaar, deskundig en van de hoogste kwaliteit.

Uit de praktijk blijkt dat NOAB kantoren een streepje voor hebben bij banken en Belastingdienst.

Natuurlijk verandert er voor onze klanten helemaal niets.
We blijven op precies dezelfde manier werken en zullen proberen niet naast onze schoenen te lopen.